Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell

Östergötlands län

Information

590715-XXXX är organisationsnummer för bolaget Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell finns i.

Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell har varit registrerat sedan 1994-05-16 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell så kan ni göra det på telefon genom 0494-37020 eller genom brev på följande adress:

Trafikskoleverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åbergs Trafikskola Eftr. Tomas Monell och det är Monell, Boo Tomas Michael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,