Åby Massage o Zonterapi

Östergötlands län

Information

Åby Massage o Zonterapi hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Åby Massage o Zonterapi finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Åby Massage o Zonterapi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Åby Massage o Zonterapi har haft sedan 2005-05-26. Åby Massage o Zonterapi har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Åby Massage o Zonterapi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-30540.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Åby Massage o Zonterapi har idag 560807-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Åby Massage o Zonterapi

Massage och zonterapi.

I Åby Massage o Zonterapi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Ann-Cathrine Solveig L som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .