Hause of Hansen massage friskvård & fotvård

Östergötlands län

Information

560715-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hause of Hansen massage friskvård & fotvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hause of Hansen massage friskvård & fotvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Hause of Hansen massage friskvård & fotvård finns i.

Hause of Hansen massage friskvård & fotvård har varit registrerat sedan 1996-02-19 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hause of Hansen massage friskvård & fotvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Hause of Hansen massage friskvård & fotvård är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för Hause of Hansen massage friskvård & fotvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hause of Hansen massage friskvård & fotvård så kan ni göra det på telefon genom 0494-21132 eller genom brev på följande adress:

Atelje sömnad, försäljning av tyger, sybehör och gardiner. Ändringssömnader, fotvård och försäljning av fotvårdsprodukter. Massage på företag, massage- och friskvårdskonsultation i egen praktiklokal samt försäljning av friskvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hause of Hansen massage friskvård & fotvård och det är Hansen, Katarina Elisabet som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,