Kinda Förar o Instruktörtjänst

Östergötlands län

Information

560102-XXXX är organisationsnummer för företaget Kinda Förar o Instruktörtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kinda Förar o Instruktörtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Kinda Förar o Instruktörtjänst finns i.

Kinda Förar o Instruktörtjänst har varit registrerat sedan 1999-11-19 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kinda Förar o Instruktörtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

Kinda Förar o Instruktörtjänst är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Kinda Förar o Instruktörtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kinda Förar o Instruktörtjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-3996896 eller genom brev på följande adress:

Förar och instruktörstjänster i skogsmaskinbranschen samt utbildningstjänster i skogsmaskinbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Kinda Förar o Instruktörtjänst och det är Melkersson, Bo Agne Assar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,