Terese Rydin Redovisning AB

Östergötlands län

Information

Terese Rydin Redovisning AB är ett bolag som finns i Kinda. I Terese Rydin Redovisning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlm Rydin, Birgitta Terese som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydin, Karl Anders Stefan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Brage, Nils Åke Göran som är född 1940 och har titeln Revisor, Nils Åke Brage som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Terese Rydin Redovisning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Terese Rydin Redovisning AB på telefon 070-5333959.

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer, bokföring och utbildning inom redovisning och beskattning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Terese Rydin Redovisning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Terese Rydin Redovisning AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Terese Rydin Redovisning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-11 och Terese Rydin Redovisning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Terese Rydin Redovisning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Terese Rydin Redovisning AB har 556735-7313 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.