Kap J Consulting AB

Östergötlands län

Information

Bolagets ska bedriva konsultverksamhet gällande företags organisation, information och produktion. Vidare skall bolaget bedriva handel med importerade varor företrädesvis hemelektronik från Asien samt handel av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kap J Consulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Kap J Consulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 2007-06-20 så skapades Kap J Consulting AB och företaget är har F-skattsedel Kap J Consulting AB har haft det sedan 2007-11-01.

Kap J Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-16

556732-0931 är organisationsnummret för företaget som finns i Kinda.

Just nu är Kap J Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Kap J Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 0494-12605 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kap J Consulting AB är Laine, Raimo Tapani som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Laine, Jens Markus Andreas som är född 1982 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .