Neva Books & Pics AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Neva Books & Pics AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Neva Books & Pics AB är ett av dem. Statusen för Neva Books & Pics AB är att Bolaget är aktivt.

Neva Books & Pics AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-23. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Neva Books & Pics AB ska trivas.

Neva Books & Pics AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är Postorder- och detaljhandel med nya och antikvariska böcker

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Neva Books & Pics AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Neva Books & Pics AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Neva Books & Pics AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-20970.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Neva Books & Pics AB är Wermstedt, Gunilla Christina som är född 1962 och har titeln VD, Saikkonen, Erkki Olavi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wermstedt, Gunilla Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mårbring, Anders Joakim som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Neva Books & Pics AB har 556728-7312 som sitt organisationsnummer.