Restaurang Doce AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Restaurang Doce AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Restaurang Doce AB är ett av dem. Statusen för Restaurang Doce AB är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Doce AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-15. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Restaurang Doce AB ska trivas.

Restaurang Doce AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Doce AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28.

Idag är Restaurang Doce AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Doce AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-12309.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Restaurang Doce AB är Carrizo Bahamondes, Sergio Santos som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Diaz Rojas, Zorka Tatiana som är född 1964 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Restaurang Doce AB har 556723-7606 som sitt organisationsnummer.