Rimaster Cab & Mechanics AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning, tillverkning och förädling av mekanikprodukter och hytter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rimaster Cab & Mechanics AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Rimaster Cab & Mechanics AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 2006-12-19 så skapades Rimaster Cab & Mechanics AB och bolaget är har F-skattsedel Rimaster Cab & Mechanics AB har haft det sedan 2007-01-18.

Rimaster Cab & Mechanics AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556718-1879 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är Rimaster Cab & Mechanics AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Rimaster Cab & Mechanics AB så går det att nå dem via telefon på 0494-79500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan-Olof Krister -Karlsson, Per Örjan Mauritz Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rimaster Cab & Mechanics AB är Jonliden, Anders Gustaf som är född 1967 och har titeln VD, Jonliden, Anders Gustaf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan-Olof Krister som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Per Örjan Mauritz som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Monica Pernilla som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln RevisorBellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, .