Lilla Rängen Restaurant AB

Östergötlands län

Information

Lilla Rängen Restaurant AB är ett av många verksamheter som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Lilla Rängen Restaurant AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lilla Rängen Restaurant AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-05-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lilla Rängen Restaurant AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-4742550.

Kinda arbetar för att verksamheter som Lilla Rängen Restaurant AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lilla Rängen Restaurant AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lilla Rängen Restaurant AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lilla Rängen Restaurant AB och det är följande personer, Botolfs, Carl Ulf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlzon, Ulf Inge som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lilla Rängen Restaurant AB är 556704-6288.