Rimaster Development AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Rimaster Development AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Rimaster Development AB är ett av dem. Statusen för Rimaster Development AB är att Bolaget är aktivt.

Rimaster Development AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-14. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Rimaster Development AB ska trivas.

Rimaster Development AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kontraktsutveckling och försäljning av el, elektronik- och mekanikprodukter för special- och transportfordonsindustri samt kommunikations- och industriautomationindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rimaster Development AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är Rimaster Development AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Rimaster Development AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-79500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan-Olof Krister -Karlsson, Per Örjan Mauritz Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Rimaster Development AB är Haglund, Peter Olof som är född 1963 och har titeln VD, Haglund, Peter Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan-Olof Krister som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Per Örjan Mauritz som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Monica Pernilla som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln RevisorBellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, .

Rimaster Development AB har 556696-4309 som sitt organisationsnummer.