Ögonfröjd i Kisa AB

Östergötlands län

Information

Ögonfröjd i Kisa AB är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Ögonfröjd i Kisa AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ögonfröjd i Kisa AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-01.

Ögonfröjd i Kisa AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-01-12. Men sedan 2006-08-01 så har Ögonfröjd i Kisa AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tvärg. 2, 590 37, Kisa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ögonfröjd i Kisa AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-12190.

Kinda arbetar för att företag som Ögonfröjd i Kisa AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ögonfröjd i Kisa AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva herr och damfrisering med tillhörande handel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ögonfröjd i Kisa AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ögonfröjd i Kisa AB och det är följande personer, Emilsson, Inga-Lena Kristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Jan Olof som är född 1950 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ögonfröjd i Kisa AB är 556696-2527.