Ekeby Invest AB

Östergötlands län

Information

Ekeby Invest AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Ekeby Invest AB finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekeby Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ekeby Invest AB har haft sedan 2006-04-20. Ekeby Invest AB har funnits sedan och 2006-04-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ekeby Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekeby 1, 590 42, Horn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-30533.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ekeby Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Ekeby Invest AB har idag 556695-9564 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ekeby Invest AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management, strategi, marknadsföring samt personaladministration, förvaltning av fast och lös egendom, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ekeby Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dankis, Jonas Bo som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Dankis, Åsa Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olofsson, Sten Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .