Norra Kinda Träteknik AB

Östergötlands län

Information

Norra Kinda Träteknik AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Norra Kinda Träteknik AB finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norra Kinda Träteknik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Norra Kinda Träteknik AB har haft sedan 2006-05-25. Norra Kinda Träteknik AB har funnits sedan och 2006-05-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Norra Kinda Träteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Råsätter Gård 1, 590 46, Rimforsa men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4183896.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norra Kinda Träteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Norra Kinda Träteknik AB har idag 556689-8663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Norra Kinda Träteknik AB

Bolaget skall tillverka, montera och renovera inomträteknik inredning samt därmed förenlig verksamhet.

I Norra Kinda Träteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Ulf Gustav Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Helene som är född 1959 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .