Miwex Fritid AB

Östergötlands län

Information

Miwex Fritid AB är ett av många verksamheter som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Miwex Fritid AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Miwex Fritid AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-03.

Miwex Fritid AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-01-19. Men sedan 2005-02-03 så har Miwex Fritid AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stenhusg. 5, 597 30, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miwex Fritid AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-29988.

Kinda arbetar för att verksamheter som Miwex Fritid AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Miwex Fritid AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sport- och fritidsartiklar samt rehabiliteringsutrustning och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Miwex Fritid AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miwex Fritid AB och det är följande personer, Lind, Roland Daniel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Roland Ingmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Maud Aina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Miwex Fritid AB är 556674-9478.