Johan Boström Åkeri i Kinda AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johan Boström Åkeri i Kinda AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Johan Boström Åkeri i Kinda AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 2004-12-13 så skapades Johan Boström Åkeri i Kinda AB och företaget är har F-skattsedel Johan Boström Åkeri i Kinda AB har haft det sedan 2005-02-03.

Johan Boström Åkeri i Kinda AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-03

556672-3317 är organisationsnummret för företaget som finns i Kinda.

Just nu är Johan Boström Åkeri i Kinda AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Johan Boström Åkeri i Kinda AB så går det att nå dem via telefon på 013-42428 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johan Boström Åkeri i Kinda AB är Boström, Lars Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulla Mari-Anne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ottosson Rockler, Nanna Eva Caroline som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .