Svensk Företagsprofil AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva profilering av företag genom handel med profilkläder och presentreklam samt rådgivning och konsultationer inom företagsprofilering jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensk Företagsprofil AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Svensk Företagsprofil AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 2004-04-19 så skapades Svensk Företagsprofil AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556660-6983 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kinda.

Just nu är Svensk Företagsprofil AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Svensk Företagsprofil AB så går det att nå dem via telefon på 013-213410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensk Företagsprofil AB är Karlsson, Lars Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Elin Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Anund, Bengt Rickard som är född 1970 och har titeln Revisor, Larsson, Emma Karin som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .