Jocke & Leek Construktion AB

Östergötlands län

Information

Jocke & Leek Construktion AB är en verksamhet som finns i Kinda. I Jocke & Leek Construktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Karl Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Leek, Per Axel Bo som är född 1961 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jocke & Leek Construktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jocke & Leek Construktion AB på telefon 073-4345014.

Bolaget skall bedriva konstruktion, reparation samt försäljning inom logistik, fordonsindustri och åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jocke & Leek Construktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jocke & Leek Construktion AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jocke & Leek Construktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-12 och Jocke & Leek Construktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jocke & Leek Construktion AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Jocke & Leek Construktion AB har 556653-7592 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.