Nya Arturs Tobakshandel AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tobakshandel, vara ombud för tipstjänst, svenska spel, penninglotteriet och liknande spelorganisationer samt bedriva därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nya Arturs Tobakshandel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Nya Arturs Tobakshandel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 2003-10-27 så skapades Nya Arturs Tobakshandel AB och bolaget är har F-skattsedel Nya Arturs Tobakshandel AB har haft det sedan 2008-08-07.

Nya Arturs Tobakshandel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

556651-1340 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är Nya Arturs Tobakshandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Nya Arturs Tobakshandel AB så går det att nå dem via telefon på 0494-10226 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nya Arturs Tobakshandel AB är Svensson, Sven Gustav Veine som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gun Katarina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .