Forklift Attachment Fastighets AB

Östergötlands län

Information

556649-2889 är organisationsnummer för verksamheten Forklift Attachment Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Forklift Attachment Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Forklift Attachment Fastighets AB finns i.

Forklift Attachment Fastighets AB har varit registrerat sedan 2003-10-01 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Forklift Attachment Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-12.

Forklift Attachment Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Forklift Attachment Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Forklift Attachment Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 013-164800 eller genom brev på följande adress:
Låsbomsg. 7, 589 41, Linköping

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Forklift Attachment Fastighets AB och det är Jonsson, Leif Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Tobias Leif Pär som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,