TM Trading Aktiebolag

Östergötlands län

Information

TM Trading Aktiebolag är ett företag som finns i Kinda. I TM Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Axel Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Monica Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TM Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TM Trading Aktiebolag på telefon 0494-10105.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och uthyrning av maskiner till industrisektorn. Bolaget skall även bedriva konsultationer inom industrisektorn och uthyrning av bilar.

Idag är TM Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TM Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TM Trading Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-11 och TM Trading Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TM Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Axel Tommy -Andersson, Monica Britt-Marie

TM Trading Aktiebolag har 556642-4361 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.