Swedish Power by Samuelsson AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Swedish Power by Samuelsson AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Swedish Power by Samuelsson AB är ett av dem. Statusen för Swedish Power by Samuelsson AB är att Bolaget är aktivt.

Swedish Power by Samuelsson AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-03. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Swedish Power by Samuelsson AB ska trivas.

Swedish Power by Samuelsson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet, marknadsföringsuppdrag, produkt- och tjänsteförsäljning, föreläsnings- och utbildnings- uppdrag inom kraftsporter samt värdepappershantering och ägande av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Swedish Power by Samuelsson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27.

Idag är Swedish Power by Samuelsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Swedish Power by Samuelsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5140066.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Swedish Power by Samuelsson AB är Samuelsson, Karl Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Kristin Margareta E som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Swedish Power by Samuelsson AB har 556633-4578 som sitt organisationsnummer.