Qudos Network Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Qudos Network Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Qudos Network Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Qudos Network Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-05.

Qudos Network Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2002-07-08. Men sedan 2002-08-05 så har Qudos Network Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Krågedal Staverö, 590 46, Rimforsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Qudos Network Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5280399.

Kinda arbetar för att företag som Qudos Network Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Qudos Network Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning, programutveckling, utbildning och rådgivning inom persondatorområdet samt installation, drift och underhåll av datoriserade system, entreprenadtjänster inom bygg-, skogs- och transportnäringen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Qudos Network Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Qudos Network Aktiebolag och det är följande personer, Näslund, Leif Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Gunnel Maria Madeleine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kronsjö Wänström, Gustav Torsten som är född 1977 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Qudos Network Aktiebolag är 556630-6691.