Swedish Tissue AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt idka rörelse för tillverkning och försäljning av pappers- och plastprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedish Tissue AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Swedish Tissue AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 2002-08-07 så skapades Swedish Tissue AB och verksamheten är har F-skattsedel Swedish Tissue AB har haft det sedan 2002-11-14.

Swedish Tissue AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-14

556630-5909 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kinda.

Just nu är Swedish Tissue AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Swedish Tissue AB så går det att nå dem via telefon på 0494-15000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedish Tissue AB är Nilsson, Nils Anders som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Spencer, Peter David som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Tejani, Amirali Sharif som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tejani, Salimbhai Sharif som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Sjögren, Lars Magnus som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Myrén, Eva Helena som är född 1970 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .