Neva Automation AB

Östergötlands län

Information

556623-9371 är organisationsnummer för verksamheten Neva Automation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Neva Automation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Neva Automation AB finns i.

Neva Automation AB har varit registrerat sedan 2002-03-04 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Neva Automation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

Neva Automation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Neva Automation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Neva Automation AB så kan ni göra det på telefon genom 0494-20130 eller genom brev på följande adress:
Opphem Änga, 590 46, Rimforsa

Bolaget skall bedriva teknisk ingenjörsverksamhet inom el, automation och IT samt fotografering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Neva Automation AB och det är Saikkonen, Erkki Olavi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Saikkonen, Seija Raija Tuulikki som är född 1939 och har titeln Suppleant, Mårbring, Anders Joakim som är född 1976 och har titeln Revisor, Rehnström, Mats Olov som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor