Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära)

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva livmedelshandel med brett sortiment samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 2001-12-04 så skapades Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) och företaget är har F-skattsedel Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) har haft det sedan 2002-01-14.

Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-14

556619-5490 är organisationsnummret för företaget som finns i Kinda.

Just nu är Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) så går det att nå dem via telefon på 0494-30008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Melkerssons Livs i Horn AB (Ica Nära) är Melkersson, Jimmy Anders Roland som är född 1977 och har titeln VD, Melkersson, Jimmy Anders Roland som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Melkersson, Karl Henning Roland som är född 1951 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .