OD Science Application AB

Östergötlands län

Information

556603-7890 är organisationsnummer för företaget OD Science Application AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OD Science Application AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som OD Science Application AB finns i.

OD Science Application AB har varit registrerat sedan 2000-12-29 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för OD Science Application AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

OD Science Application AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för OD Science Application AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med OD Science Application AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6628575 eller genom brev på följande adress:
Strömv. 4, 590 42, Horn

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom vetenskap, teknik och säkerhetspolitik. Verksamhetens huvudinriktning är att överföra resultat av forskning och utveckling till praktisk tillämpning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med OD Science Application AB och det är Dahlman, Sven Ola som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlman, Ethel Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Westerlund, Karin Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,