Advokatfirman Bönner och Frisén AB

Östergötlands län

Information

Advokatfirman Bönner och Frisén AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Advokatfirman Bönner och Frisén AB finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatfirman Bönner och Frisén AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Advokatfirman Bönner och Frisén AB har haft sedan 2000-11-06. Advokatfirman Bönner och Frisén AB har funnits sedan och 2000-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Bönner och Frisén AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ulrikav. 2, 590 44, Rimforsa men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-20250.

Kinda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Advokatfirman Bönner och Frisén AB Privat, ej börsnoterat.

Advokatfirman Bönner och Frisén AB har idag 556597-8987 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Bönner och Frisén AB

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet.

I Advokatfirman Bönner och Frisén AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bönner, Per Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisén, Peter Sven Anders som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .