Naturguiden Svenska Äventyr AB

Östergötlands län

Information

Naturguiden Svenska Äventyr AB är ett av många verksamheter som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Naturguiden Svenska Äventyr AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Naturguiden Svenska Äventyr AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-10-09.

Naturguiden Svenska Äventyr AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2000-09-19. Men sedan 2000-10-09 så har Naturguiden Svenska Äventyr AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björkhagsv. 20, 589 43, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Naturguiden Svenska Äventyr AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-141136.

Kinda arbetar för att verksamheter som Naturguiden Svenska Äventyr AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Naturguiden Svenska Äventyr AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva personalutveckling, konferenser, natur- guidning, äventyrsupplevelser, researrangemang, naturfoto, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Naturguiden Svenska Äventyr AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Naturguiden Svenska Äventyr AB och det är följande personer, Savelid, John Börje som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Savelid, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Naturguiden Svenska Äventyr AB är 556597-3236.