Fastighetsbolaget AbsorBest AB

Östergötlands län

Information

Fastighetsbolaget AbsorBest AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Fastighetsbolaget AbsorBest AB finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetsbolaget AbsorBest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fastighetsbolaget AbsorBest AB har haft sedan 2000-12-14. Fastighetsbolaget AbsorBest AB har funnits sedan och 2004-04-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighetsbolaget AbsorBest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Klintv. 1, 590 39, Kisa men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-71594.

Kinda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fastighetsbolaget AbsorBest AB Privat, ej börsnoterat.

Fastighetsbolaget AbsorBest AB har idag 556593-7033 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fastighetsbolaget AbsorBest AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Fastighetsbolaget AbsorBest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rovaniemi, Rolf Holger som är född 1950 och har titeln VD, Rovaniemi, Rolf Holger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rovaniemi, Danuta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .