Kisa Fastighet o Data AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Kisa Fastighet o Data AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kisa Fastighet o Data AB är ett av dem. Statusen för Kisa Fastighet o Data AB är att Bolaget är aktivt.

Kisa Fastighet o Data AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-07-02. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Kisa Fastighet o Data AB ska trivas.

Kisa Fastighet o Data AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och konsulttjänster inom datområdet (mjukvaror) samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kisa Fastighet o Data AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är Kisa Fastighet o Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Kisa Fastighet o Data AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0481-12759.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kisa Fastighet o Data AB är Walther, Anneli Eva Margareta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungquist, Bo Göran som är född 1963 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kisa Fastighet o Data AB har 556572-5636 som sitt organisationsnummer.