Björketomta AB

Östergötlands län

Information

Björketomta AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Björketomta AB finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björketomta AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Björketomta AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Björketomta AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-31265.

Kinda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Björketomta AB Privat, ej börsnoterat.

Björketomta AB har idag 556569-8569 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Björketomta AB

Bolaget skall bedriva projektering och försäljning av fritidshus och villor, köp, försäljning och förvaltning av fastigheter, köp och försäljning av byggvaror med tillbehör, förmedling och försäljning av tjänster inom bygg och trädgård, entreprenadverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Björketomta AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rågmark, Inga Pia Kristina som är född 1956 och har titeln Likvidator, .