Polykrom AB

Östergötlands län

Information

Polykrom AB är en verksamhet som finns i Kinda. I Polykrom AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Mats Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Astrid Thyra Cecilia som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Polykrom AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Polykrom AB på telefon 0494-79860.

Bolaget skall bedriva chefs- och ledarskapsutveckling, utbildning, projektledning, IT-rådgivning, jordbruksdrift och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Polykrom AB av bolagstypen Aktiebolag.

Polykrom AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Polykrom AB innehar ej F-skattsedel och Polykrom AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Polykrom AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Astrid Thyra Cecilia -Andersson, Mats Yngve

Polykrom AB har 556564-7871 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.