Kinda Konsult och Mäklarbyrå AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Kinda Konsult och Mäklarbyrå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kinda här finns det många olika Aktiebolag. Kinda Konsult och Mäklarbyrå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Kinda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Kinda Konsult och Mäklarbyrå AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556558-8455.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 013-41265 alternativt besöka eller skicka post till Kinda Konsult och Mäklarbyrå AB på följande adress Tävelstadsv. 31, 590 43, Rimforsa.

Kinda Konsult och Mäklarbyrå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Kinda Konsult och Mäklarbyrå AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Bernt Magnus som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mäklar- och konsultverksamhet inom området fastighetsförsäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.