KARLSSONS Elektriska i Kisa AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och KARLSSONS Elektriska i Kisa AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och KARLSSONS Elektriska i Kisa AB är ett av dem. Statusen för KARLSSONS Elektriska i Kisa AB är att Bolaget är aktivt.

KARLSSONS Elektriska i Kisa AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-07-01. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som KARLSSONS Elektriska i Kisa AB ska trivas.

KARLSSONS Elektriska i Kisa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva elinstallationer samt handel i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KARLSSONS Elektriska i Kisa AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är KARLSSONS Elektriska i Kisa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med KARLSSONS Elektriska i Kisa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-12550.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med KARLSSONS Elektriska i Kisa AB är Karlsson, Claes Erik Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Stefan Tord som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

KARLSSONS Elektriska i Kisa AB har 556557-6740 som sitt organisationsnummer.