Benderson Consulting AB

Östergötlands län

Information

I Kinda finns det ett Aktiebolag som heter Benderson Consulting AB. Det finns flera företag som liknar Benderson Consulting AB i Östergötlands län. Kinda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1998-04-07 så har Benderson Consulting AB varit registrerat. Idag är Benderson Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Benderson Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Övre Norrängen 1, 590 55, Sturefors. Vi ni istället prata med Benderson Consulting AB så kan ni göra det på 070-6675153.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet omfattande försäljning av råpapper till tillverkande industri inom segmentet bords- och hygienartiklar, och konsultverksamhet inom exportområdet, samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Benderson, Walter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ögren Benderson, Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Benderson Consulting AB har 556554-6412 som sitt organisationsnummer.