Rayong AB

Östergötlands län

Information

Rayong AB är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Rayong AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rayong AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-09.

Rayong AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-07-02. Men sedan 2005-02-09 så har Rayong AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rikshusv. 10, 722 33, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rayong AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0141-70064.

Kinda arbetar för att företag som Rayong AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rayong AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva kontrollverksamhet inom kraftindustrin, då främst kontroll av säkerhet inom kärnkraftverk samt viss fastigheysförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rayong AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rayong AB och det är följande personer, Liljegren, Robert Martin Ragnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljegren, Rolf Ragnar Regot som är född 1935 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rayong AB är 556544-0475.