Ytterbo Lantbruk AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Ytterbo Lantbruk AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ytterbo Lantbruk AB är ett av dem. Statusen för Ytterbo Lantbruk AB är att Bolaget är aktivt.

Ytterbo Lantbruk AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-13. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ytterbo Lantbruk AB ska trivas.

Ytterbo Lantbruk AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva djuruppfödning, lantbruk jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ytterbo Lantbruk AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ytterbo Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Ytterbo Lantbruk AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ytterbo Lantbruk AB är Lundberg, Olof Gabriel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Jan Oskar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Materev AB som är född och har titeln Revisor, .

Ytterbo Lantbruk AB har 556540-1808 som sitt organisationsnummer.