Grantomta Åkeri AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Grantomta Åkeri AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grantomta Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Grantomta Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Grantomta Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-18. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grantomta Åkeri AB ska trivas.

Grantomta Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, försäljning av reservdelar till lastbilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grantomta Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Grantomta Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Grantomta Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-12466.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grantomta Åkeri AB är Eriksson, Karl Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Svea Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Brindelid, Mats Carl Gerhard som är född 1958 och har titeln Revisor, Brindelid Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Grantomta Åkeri AB har 556506-7237 som sitt organisationsnummer.