BJ Förvaltnings Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och BJ Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BJ Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för BJ Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

BJ Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-30. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BJ Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

BJ Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva förvaltning av dotterbolagsaktier, förvaltning av värdepapper, uthyrning av maskiner och inventarier till verkstadsindustrin, uthyrning av fastighet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BJ Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är BJ Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med BJ Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med BJ Förvaltnings Aktiebolag är Svensson, Björn Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Åke som är född 1965 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

BJ Förvaltnings Aktiebolag har 556494-1812 som sitt organisationsnummer.