Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära)

Östergötlands län

Information

556482-1501 är organisationsnummer för företaget Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) finns i.

Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) har varit registrerat sedan 1994-02-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas var för sig av -Forsén, Arne Torbjörn -Forsén, Jan Erik Gösta

Vill ni komma i kontakt med Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) så kan ni göra det på telefon genom 0494-20570 eller genom brev på följande adress:
Ulrikav. 1, 590 44, Rimforsa

Bolaget skall driva försäljning av livsmedel och bensin jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kinda Motell Bensin & Livs Aktiebolag (Ica Nära) och det är Forsén, Arne Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsén, Jan Erik Gösta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,