Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva begravningsentreprenad, bouppteckningar, försäljning av begravningsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1993-11-19 så skapades Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556477-0062 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kinda.

Just nu är Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0494-10028 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kinda Begravningsbyrå Aktiebolag är Engberg, Lars-Olof som är född 1959 och har titeln VD, Engberg, Lars-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lena Marine Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Överström, Sven Åke som är född 1935 och har titeln Suppleant, Johansson, Kenneth Torbjörn Olov som är född 1951 och har titeln Revisor, Fjärstedt, Leif Patrik som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .