Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag ska trivas.

Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sotnings- och ventilationsservicerörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-10872.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag är Berg, Kent Atle som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Morvall, Kent Erik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kinda Sotnings- & Ventilationsservice Aktiebolag har 556476-4255 som sitt organisationsnummer.