Rodeco AB

Östergötlands län

Information

Rodeco AB är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Rodeco AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rodeco AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Rodeco AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1993-10-18. Men sedan 1993-01-01 så har Rodeco AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stenhusg. 5, 597 30, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rodeco AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-29980.

Kinda arbetar för att företag som Rodeco AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rodeco AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva produktutveckling, tillverkning och handel med bad- och leksaksprodukter, båtar och liknande. Dessutom skall bolaget bedriva bygg- och inredningsverksamhet samt lager logistik sammanhängande med lek- och äventyrsanläggningar. Därutöver skall bolaget bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rodeco AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rodeco AB och det är följande personer, Gällerspång, Assar Tomas Jörgen som är född 1949 och har titeln VD, Gällerspång, Assar Tomas Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Almesåker, Gunnar Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Roland Daniel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Roland Ingmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Maud Aina som är född 1966 och har titeln Suppleant.Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Rodeco AB är 556474-8472.