Skärby Raps och Lin AB

Östergötlands län

Information

Skärby Raps och Lin AB är ett företag som finns i Kinda. I Skärby Raps och Lin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skärby, Per Håkan Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Skärby, Rut Anna Karin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skärby Raps och Lin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skärby Raps och Lin AB på telefon 0494-42073.

Bolaget skall bedriva pressning av olja såsom lin och raps samt framtällning av företrädesvis foderkaka av restprodukter.

Idag är Skärby Raps och Lin AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skärby Raps och Lin AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skärby Raps och Lin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Skärby Raps och Lin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skärby Raps och Lin AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Skärby Raps och Lin AB har 556469-5889 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.