LiGö Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och LiGö Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och LiGö Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LiGö Lantbruk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LiGö Lantbruk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-12-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som LiGö Lantbruk Aktiebolag ska trivas.

LiGö Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med jordbruksprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LiGö Lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är LiGö Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med LiGö Lantbruk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-61023.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med LiGö Lantbruk Aktiebolag är Lindh Götesson, Kerstin Anna C som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Rikard John Gustaf som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Dagny Ingrid Emelia som är född 1933 och har titeln Suppleant, Lindh, Karl Nils Gustaf som är född 1933 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleantba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

LiGö Lantbruk Aktiebolag har 556459-1336 som sitt organisationsnummer.