Kinda Maskin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Kinda Maskin Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kinda Maskin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kinda Maskin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kinda Maskin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kinda Maskin Aktiebolag ska trivas.

Kinda Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service, reparation, konstruktion och tillverkning av entreprenad- och jordbruksmaskiner samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kinda Maskin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Kinda Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Kinda Maskin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-71915.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kinda Maskin Aktiebolag är Johansson, Karl Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Asklöv, Eva Ann Caroline som är född 1972 och har titeln Suppleant, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Kinda Maskin Aktiebolag har 556455-5331 som sitt organisationsnummer.