ILE Fastighets AB

Östergötlands län

Information

ILE Fastighets AB är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som ILE Fastighets AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ILE Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

ILE Fastighets AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1992-08-18. Men sedan 1992-01-01 så har ILE Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fredrika Bremers Allé 2, 590 46, Rimforsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ILE Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-79290.

Kinda arbetar för att företag som ILE Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ILE Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva tjänster inom skogs- och fastighetsförvaltning, handel med skogs- och jordbruksprodukter samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ILE Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Cederholm, Anna Camilla -Eriksson, Leif Åke -Eriksson, Linnéa Veronica.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ILE Fastighets AB och det är följande personer, Eriksson, Leif Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan-Olof Krister som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederholm, Anna Camilla som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Linnéa Veronica som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederholm, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ILE Fastighets AB är 556451-5343.