Niklas Hoflund Skogteknik AB

Östergötlands län

Information

Niklas Hoflund Skogteknik AB är ett företag som finns i Kinda. I Niklas Hoflund Skogteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hoflund, Björn Uno Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hoflund, Anna Helena Kristina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoflund, Niklas Albin Gustaf som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Niklas Hoflund Skogteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Niklas Hoflund Skogteknik AB på telefon 0494-20844.

Bolaget ska bedriva skogsentreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Niklas Hoflund Skogteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Niklas Hoflund Skogteknik AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Niklas Hoflund Skogteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Niklas Hoflund Skogteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Niklas Hoflund Skogteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Niklas Hoflund Skogteknik AB har 556446-3973 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.