Hornlack Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hornlack Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Hornlack Aktiebolag finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hornlack Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Hornlack Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hornlack Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 1, 590 42, Horn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-30670.

Kinda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hornlack Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hornlack Aktiebolag har idag 556440-9067 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan-Olof Krister -Karlsson, Per Örjan Mauritz är den som för stunden ansvarar för Hornlack Aktiebolag

Bolaget skall på uppdrag utföra pulverlackering av plåtdetaljer för tillverkningsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hornlack Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan-Olof Krister som är född 1957 och har titeln VD, Andersson, Jan-Olof Krister som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Örjan Mauritz som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlm Rydin, Birgitta Terese som är född 1971 och har titeln Suppleant, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Bellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant.